FODBEHANDLING

SUNDE VEDLIGEHOLDTE FØDDER ER VIGTIGT FOR ET GODT OG AKTIVT LIV

Her får du en professionel fodbehandling af en Lægeeksamineret fodplejer.

Der behandles alle slags fødder/foddeformiteter og problemstillinger i fødderne såsom: ligtorne på tryk steder/hammertær, fodvorter, nedgroet negle, klonegle, neglepladeløsning, revner i huden og meget mere.

Du får altid en fodanalyse af hvad der ses på foden hud, fodstilling osv. Du får vejledning i hvordan du kan vedligeholde, aflaste eller forbedre dine fødder og negle. Så du passer på dine fødder og samtidig din kropsholdning.

Vi behandler også diabetes patienter med den største agtpågivenhed, råd og vejledning ligesom statsautoriseret fodplejer gør, dog giver staten ikke tilskud til lægeeksamineret fodplejer. Hvis du er i tvivl og har spørgsmål så ring endelig.

Der tilbydes forskellige fodbehandlinger og tillæg til af lakering af negle.

BeskrivelseTidPris
Velværehusets klassisk fodbehandling

Du får fodbad med dejlige urter, behandling af hård hud, evt ligtorne, slibning, klipning og slibning af negle, afslutning med fodcreme og negleolie
ca. 45 min.395 kr.
Velværehusets luksus fodbehandling

Du får fodbad med dejlige urter samt peeling, behandling af hård hud, evt ligtorne, slibning, klipning og slibning af negle, afslutning med en lækker fodmassage og negleolie.
ca. 60 min.485 kr.
Velværehusets kompliceret fodbehandling

Udføres som en almindelig fodbehandling, dog med fokus på særlige problemerstillinger i fødderne. Eksempler kan være meget hård hud, nedgroede negle, smertefulde ligtorne, revner i huden og vortebehandlinger. Afsluttes med fodcreme og negleolie.
ca. 60 min.505 kr.
Velværehusets speciale behandling

Denne behandling er til dig som ønsker at få lindring af et område f.eks. hælrevner/hårdhud på hælene eller mange ligtorne (mere end 3) indimellem din klassiske fodbehandling.
behandling består af: Et dejlig urte fodbad og fjernelse af hårdhud/revner/ligtorne og afsluttes med fodcreme.
ca. 30 min.275 kr.
Velværehusets lille fodbehandling
- I denne behandling kan du vælge imellem at få klippet og slebet dine tånegle til og hvis der forekommer en nedgroet negl/negle tages dette også eller hvis der er en ligtorn (dog MAX 3 små ligtorne), kan de fjernes/lindres i denne behandling. afsluttes med fodcreme og negleolie. Der tilbydes IKKE fodbad i denne behandling.
ca. 15 min.205 kr.
Shellac i forb. med fodbehandling ca. 30 min.299 kr.
Shellac på fødderne uden fodbehandling.

Tåneglene bliver klippet, filet, fjernet neglebånd og derefter lagt Shellac. Shellac holder ca. 6 uger på tåneglene
45 min.399 kr
Paraffin tillæg

Denne behandling er særdeles velegnet til ru- og tørre hænder og fødder - og hvis du lider af eksemer, gigt, psoriasis, dårlig blod cirkulation kan du have stor gavn af denne behandling. Varmen fra paraffinen får den pågældende creme til at trænge bedre og dybere ned i huden end normalt.
15 min.145 kr.
Lakering i forb. med fodbehandlingafsat 15 min og det er incl. tørretid. HUSK sandaler eller klipklapper til at forlade klinikken i. 105 kr.

Husk at jeg kører med rabat ordning – få 50% på hver 5 behandling (5 ens behandlinger)  

Afbestilling politik:
Du kan altid afmelde din behandling online op til 24 timer før du skal være her.

Hvis dette ikke er tilfældet så gælder disse:
Ved afbud samme dag efter kl 08:00 50% af behandlingens pris.
Ved udeblivelse af behandling 100% af behandlingens pris.