BEHANDLING AF PERSONDATA

Velværehuset Holstebro garanterer, at dine data er i sikre hænder

Vi arbejder konsekvent med nye tiltag for at sikre dine informationer på i onlinebooking systemet og yde den bedste service.

Hvordan gør Velværeshuset Holstebro brug af persondata

Velværehuset Holstebro indsamler og lagrer oplysninger, når du køber hos os, når du opretter dig vedr. booking af tider eller når du tilmelder dig vores nyhedsbrev og sms ordning. Det er dit navn, fødselsdags dato (dette er kun efter eget ønske), adresse, mobil nr. evt. fastnet telefon nr, email adresse og køn, der bliver registreret.

Vi gemmer disse oplysninger for at kunne ekspedere/booke dig nemmest muligt – men også for at du ved gentagne bookinger slipper for at indtaste dine personlige oplysninger hver gang samt vi kan lave en journalhistorie på kunden.

Din email adresse, mobil nr. og navn bruges til at kunne identificere dig overfor systemet. Desuden har du mulighed for at modtage vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet under din side i onlinebooking systemet eller kontakte os.

Din godkendelse ved at bruge Velværehuset Holstebro, tillader du os at opsamle information, som beskrevet her på siden.

Skulle vi senere ændre vores informationspolitik, vil det blive skrevet på denne side.

Videregiver ikke data til en trejdepart

Velværehuset Holstebro videregiver ikke information til entredjepart.
Vi vil ikke sælge eller på anden måde videregive information om dine køb eller bookninger til tredjemand.

Personoplysninger bliver lagret, indtil vi modtager besked om, at de bedes fjernet.

Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke informationer vi måtte have om dig. Og du kan gøre indsigelser, jf. persondatabehandlingsloven.

Vi respekterer din ret til privatliv og har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte os herom. Bemærk at du dermed accepterer, at dine persondata må bruges af virksomheden Velværehuset Holstebro. Ønsker du, at vi ikke må have dine persondata, bedes du kontakte os via mail. Du kan til en hver tid bede om at blive fjernet fra databasen

Mvh Nanna Refsgaard
Velværehuset Holstebro